FES-TE SOCI
loading

Campus

FALTEN

pel Campus de Primavera 2024

Diversió, esport & aventura

Els campus són una forma activa i educativa de gaudir de les vacances a través d'activitats físiques, esportives i de lleure, amb les que els infants i adolescents aprenen els valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l'entorn.

 

A ègora construïm experiències úniques per als més menuts, fent-los participar de la nostra passió per un estil de vida actiu i saludable. Proposem tot un ventall d'activitats diverses i totalment adaptades, per fer de la seva estada al campus una vivència per a recordar.

 

INSCRIPCIONS: A partir del 26 de febrer a la recepció del centre (pagament preferent amb targeta)

Com són els campus d'ègora?

 • S'inicien quan finalitzen els períodes escolars i coincidint amb les vacances: Primavera (Setmana Santa), Estiu i Hivern (Nadal).
 • Estan dirigits a infants i adolescents, de P3 a 1r de Batxillerat (3 a 12 anys).
 • Les famílies poden escollir entre una àmplia oferta de modalitats i activitats que s'organitzen per anys de naixement.
 • Totes les modalitats de campus inclouen activitats aquàtiques diàries de caràcter recreatiu, planificades i guiades en tot moment per un@ monitor@.
 • S'ofereix servei d'acollida i de menjador.

Campus Olímpia

Des de fa més de dues dècades, l’Ajuntament de Barcelona ofereix durant el període d'estiu una completa i variada oferta d'activitats d'educació en el lleure a través de la promoció esportiva que es concreta amb el Campus Olímpia i la campanya T'estiu molt.

 

Inclou un programa per a infants i joves ple d'activitats esportives relacionades amb la naturalesa que principalment es desenvolupen en instal·lacions esportives municipals de la ciutat.

 

La campanya de vacances d'estiu, a més, facilita l'accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat gràcies al suport econòmic i de recursos humans de l'Ajuntament a aquelles famílies i infants que, per motius econòmics o personals, necessiten una atenció especial per accedir a les activitats.

Tria el Campus d'estiu que més t'agradi

image
PRE CAMPUS

Jocs motrius, sensorials, populars i tradicionals, tallers, iniciació a diferents modalitats esportives i activitats aquàtiques a la piscina

image
CAMPUS POLIESPORTIU

Jocs motrius, sensorials, populars i tradicionals, tallers, esports alternatius, iniciació a esports individuals i col·lectius (futbol, bàsquet, hoquei, handbol, voleibol, esports de raqueta, etc.) i activitats aquàtiques a la piscina

Preguntes freqüents generals

Quines activitats es fan al campus?
Al campus es realitzen activitats esportives (futbol, bàsquet, voleibol, hoquei, bàdminton, minitennis, handbol, rugbi, beisbol, etc.), activitats d’expressió (dinàmiques de grup, expressió corporal, etc), jocs tradicionals, activitats aquàtiques, activitats recreatives, tallers manuals, etc.
Hi ha sortides o excursions?

Als nostres campus apostem per realitzar totes les activitats a les nostres instal·lacions. Creiem que podem oferir un gran ventall d’activitats sense necessitat de fer cap sortida.

Quina ràtio hi ha als grups?
Per a establir la ràtio entre participants i dirigents es pren com a referència la que marca el Decret 267/2016 i queda fixada en 1 dirigent per cada 10 participants. Els grups de preescolar, tenen un monitor/a de suport, a més a més del monitor responsable.
Aniran a la piscina cada dia?
Sí, tots els grups tenen una activitat aquàtica diària programada.
I si el meu fill/a no sap nedar o té por a l’aigua? És obligatori fer l’activitat?
Tots els infants o adolescents, realitzen una prova de nivell abans d’iniciar el primer dia d’activitat aquàtica, on els monitors/es valoren el seu nivell d’autonomia. Si no saben nedar, se’ls hi facilitarà el material de flotació, els medis necessaris, i el suport dels monitors/es, per poder realitzar l’activitat. Si el teu fill/a no es vol banyar per que té por, en cap cas l’obligarem, però sí que acompanyarà al seu grup a la piscina i el farem partícip de l’activitat des de fora de l’aigua. NO ES FARÀ CURS DE NATACIÓ.
Què passa els dies de molta calor si fan activitat a l’exterior?
L’activitat es mantindrà, tot i que es faran descansos amb més freqüència per la hidratació i descans en una zona d’ombra. També incidirem en l’ús de la gorra, crema solar i anar remullant-se amb aigua el cap.
Pot venir a recollir al meu fill/a una persona que no està autoritzada a la llista?
No, els monitors/es no entregaran als vostres fills/es a una persona que no aparegui a la llista d’autoritzats. En cas de que hagi de venir una persona que no consti, haureu de fer una autorització puntual i entregar-li al monitor/a.
Els nens poden portar el mòbil?
La nostre recomanació és que no. Tot i així si l’han de portar, no el podran fer servir durant el campus. En cap cas ens farem responsables de la seva pèrdua o si es fa malbé.
El meu fill/a necessita prendre una medicació, a qui informem?
Ho haureu d’indicar a la inscripció si és una medicació que ha de prendre a diari. Si és una medicació puntual, ho haureu de comunicar al monitor/a. En ambdós casos, heu de descarregar i omplir l’autorització mèdica que trobareu a la web. Seran els responsables de campus qui s’encarreguin de l’administració de medicaments.
Cal portar roba de recanvi?
Els grups de preescolar hauran de dur una muda per si hi hagués qualsevol incident. Recomanem a a resta d’infants i adolescents que portin una samarreta de recanvi per poder canviar-se si suen molt.
Com puc contactar amb l'equip del campus per realitzar una consulta o demanar un aclariment?

La majoria de respostes les trobareu al Protocol intern per a famílies AQUÍ
Si necessiteu resoldre algun altre dubte, podeu conctactar-nos directament a turo@egora.cat i us respondrem el més ràpid possible.

On puc trucar per qualsevol emergència?

A la recepció del centre: 937 86 50 53

Preguntes freqüents inscripcions

Quan s'obren les inscripcions online als Campus d'estiu Olímpia 2023?

El dissabte 15 d’abril de 2023 a les 10:00 a.m. a través d’aquest formulari.

Vull inscriure el meu fill/a al proper campus? Com ho he de fer?

PAS 1: Cumplimenta el formulari.

El tutor/a haurà de completar el formulari d’inscripció (un per cada infant).

PAS 2: Selecciona el/s torn/s i si vols servei d’acollida.

Selecciona els torns, modalitats i horari als quals s’inscriu l’infant. És important respectar l’any de naixement.

PAS 3: Suma els imports dels torns seleccionats.

Abans de continuar avançant, assegura’t de sumar i anotar-te correctament tots els imports de les caselles seleccionades per tal de poder fer la transferència al final del procés. Recorda que si demanes ajut econòmic, no has de fer el pagament corresponent a 2 torns. Si selecciones més de 2 torns, hauràs de satisfer el pagament dels que queden fora de l’ajut.

PAS 4: Respon les preguntes i adjunta la documentació obligatòria.

Respon a les preguntes:

 • Talla de samarreta
 • Qüestionari mèdic
 • Autorització de sortida de l’infant

Adjunta la documentació necessària:

 • Cal enviar la DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA a l’adreça de correu electrònic turo@egora.cat per formalitzar la inscripció (Fotocòpia targeta sanitària o mútua, fotocòpia carnet de vacunació i comprovant de pagament) Indicar NOM I COGNOMS del nen/a en l’assumpte del correu.

PAS 5: Envia el formulari i realitza el pagament.

Un cop enviïs el formulari, hauràs de fer el pagament per transferència bancària al número de compte ES1621008633830200088016, indicant NOM I COGNOMS de l’infant, i enviar el comprovant de la transferència a turo@egora.cat . La reserva de plaça no es farà efectiva fins que no rebem el comprovant de pagament. Les inscripcions es faran per rigorós ordre d’arribada. Aquest any les places són més limitades que mai, per això us recomanem enviar de forma urgent el comprovant de pagament. Les persones sol·licitants d’ajut econòmic hauran d’efectuar el pagament del 10% per reservar la plaça. El 10% en relació a matí o tot el dia és el següent:

 • Matí: 8,14€
 • Tot el dia: 16,24€
Quina documentació cal presentar per formalitzar la inscripció?

Cal enviar la DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA a l’adreça de correu electrònic turo@egora.cat per formalitzar la inscripció:

 • Fotocòpia targeta sanitària o mútua
 • Fotocòpia carnet de vacunació
 • Comprovant de pagament (Indicar NOM I COGNOMS del nen/a en l’assumpte del correu).
Com puc sol·licitar l'ajut econòmic pel Campus Olímpia per al meu fill/a?

Per poder iniciar el tràmit de l’ajut econòmic serà indispensable estar en possessió del número d’identificació de l’alumne IDALU dels vostre/a fill/a que haureu d’introduir durant el procès d’inscripció. Aquesta dada la podeu obtenir a través de l’escola. Recordem que la beca s’atorga com a màxim per a 10 dies.

Pots consultar els barems i calendari a: https://www.barcelona.cat/vacances/ca/beques

Si compleixes amb els requisits per poder sol·licitar l’ajut, hauràs de fer el tràmit a través del mateix enllaç.

Recorda que es pot sol·licitar l’ajut per un màxim de 10 dies (2 torns). Per als torns que queden fora de l’ajut econòmic hauràs de satisfer el pagament en finalitzar aquest formulari d’acord amb el procediment d’inscripció (per transferència bancària).

Per a més informació, consulteu les preguntes freqüents a: https://www.barcelona.cat/vacances/ca/preguntes-frequents

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.