FES-TE SOCI
loading

+ègora

Servei d’entrenament personal

Un/a entrenador/a personal és molt més que un professional de l’activitat física i la salut. Són persones que tenen la capacitat d’influenciar en les persones i de millorar la seva qualitat de vida a través de l’exercici físic. A partir d’una entrevista inicial en la que et preguntarà sobre els teus hàbits, objectius i estat de salut, t’elaborarà un programa d’entrenament específic, segur, eficient i adaptat a tu. A més, t’acompanyarà en totes les sessions d’entrenament, guiant-te i motivant-te de forma constant. Es tracta d’un servei altament personalitzat i exclusiu que busca optimitzar el rendiment físic i fomentar l’autonomia de les persones.

Si prefereixes entrenar pel teu compte, a la sala de fitness t’ajudarem a triar el programa d’activitat física que s’adapti millor al teu nivell de condició física, temps setmanal que dedicaràs a l’entrenament i particularitats físiques i mèdiques, en funció de quin sigui el teu objectiu: Aprimar-te, Augment de massa muscular, Condicionament físic, Relaxació-antiestrés o Tonificació “Fitness”. Pots comptar en tot moment en l’assessorament dels tècnics de la sala de fitness.

Els entrenaments personals no estan inclosos en la quota d’abonament (sí el programes d’activitat física). Demana més informació al nostre equip de tècnics esportius o bé a la recepció del centre.

Date
Client
Category
+ègora
Tags

Login Account

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.